Verslagen vierde ontwikkelsessie curriculumherziening bekend

De ontwikkelteams van Curriculum.nu hebben op dinsdag 7 mei hun consultatieverslagen gepubliceerd over de herzieningen in het onderwijscurriculum. Ontwikkelteams bestaande uit leraren en schoolleiders bogen zich afgelopen tijd over de feedback van collega’s die is binnengekomen tijdens de vierde consultatiefase (11-27 januari). De ontwikkelteams presenteerden verslagen voor negen leergebieden. Deze zijn te vinden op de website Curriculum.nu

De ontwikkelteams komen nu aan het einde van hun opdracht. Na een feedbackronde die tot 11 augustus duurt, zullen zij de laatste wijzigingen aanbrengen om vervolgens hun bevindingen aan minister Slob te overhandigen.

VCN vindt het belangrijk dat ook u feedback geeft. Iedereen mag reageren en het is dan ook belangrijk dat dat gebeurt. Door het vakoverstijgende karakter van Griekse en Latijnse taal- en cultuur zijn onze vakken in veel van de leergebieden indirect vertegenwoordigd. Uiteraard zal ook het Volgteam van de VCN met een reactie komen.

Feedback geven kan via Curriculum.nu. De ontwikkelteams gebruiken uw feedback om de voorstellen verder uit te werken. Na de zomer presenteren zij hun voorstellen aan minister Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media). Meer informatie over de laatste feedbackronde vindt u hier.'Verslagen vierde ontwikkelsessie curriculumherziening bekend' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Deze website is onderdeel van de Vereniging Classici Nederland en gerealiseerd door X11 Creatie.