De klassieken horen bij ‘IJzersterk Onderwijs’

Voor de Bètapartnersconferentie 2018 van It’s Academy verzorgen Marjolein Wal (ambassadeur Klassieken.nu en docent scheikunde, NLT op het Gymnasium Felisenum) en Thomas van Vroonhoven (docent klassieke talen op het Gymnasium Felisenum) de workshop ‘Alfa, bèta en gamma: een ijzersterke combinatie‘. Tijdens deze workshop leren zij docenten van exacte vakken hoe je verbinding kan maken tussen exacte vakken en o.a. de klassieke talen.

Hieronder kun je de aankondiging van de workshop lezen:

Alfa, bèta en gamma: een ijzersterke combinatie

IJzersterk onderwijs maakt verbinding. Deze workshop gaat over hoe je verbinding kunt maken tussen bèta en vakken die niet zo voor de hand liggen: klassieke talen, geschiedenis en filosofie. In deze workshop ga je zien hoe je dat aanpakt en hoe dit soort lessen er uit kunnen zien. Aan het einde van de workshop heb je een werkvorm gemaakt die je direct in je eigen lessen kunt inzetten.   

De Bètaconferentie 2018 van It’s Academy vindt plaats op 15 maart bij Tata Steel. Klik hier voor het volledige programma van de conferentie.'De klassieken horen bij ‘IJzersterk Onderwijs’' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Deze website is onderdeel van de Vereniging Classici Nederland en gerealiseerd door X11 Creatie.