On Tour: Bij onze Duitse collega’s

Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren om scholieren te stimuleren Grieks en/of Latijn te gaan volgen tijdens hun middelbare schooltijd. Met voorbeeldlessen, folders of zoals op het gymnasium Haganum zelfs met een volledige Klassieke Dag.

Onze oostelijke buren vinden het ook belangrijk om middelbare scholieren te enthousiasmeren voor Latijn en Grieks. Wij hebben een informatieve folder ontvangen van het Deutscher Altphilologen Verband – Landesverband Saar die wij hier graag met jullie delen. Wij likken onze vingers af bij zowel de vormgeving als de inhoud van deze informatiefolder voor het vak Griekse Taal en Cultuur.

Laat je inspireren!
Bekijk de volledige Duitse folder via deze link.

Voorpagina van Duitse folder over Grieks

Voorwoord van minister Commerçon, Minister für Bildung und Kultur (minister van Onderwijs en Cultuur)

 

 

 'On Tour: Bij onze Duitse collega’s' has no comments

Geef als eerste commentaar hierop!

Wil je jouw gedachten delen?

Your email address will not be published.

Deze website is onderdeel van de Vereniging Classici Nederland en gerealiseerd door AdCon Online Marketing.