De Grote Dionysia van het Leidse Gymnasium

Frank Zeven, docent en coördinator aan het Stedelijk Gymnasium Leiden, stuurde ons een serie foto’s van de Grote Dionysia op zijn school. Inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie: jaarlijks werken leerlingen van de vierde klas in teams aan het schrijven, produceren én uitvoeren van tragedies. Ook de koorzang, muziek en decors nemen zij zelf voor hun rekening. Naast alle tragiek gelukkig ook heel veel plezier. Voor de winnaars is er de eeuwige roem, en taart natuurlijk.

De foto’s zijn gemaakt door Michel van den Heuvel.
'De Grote Dionysia van het Leidse Gymnasium' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Deze website is onderdeel van de Vereniging Classici Nederland en gerealiseerd door X11 Creatie.