Podcast: Sam (17) komt er in Rome achter wat je aan Grieks en Latijn hebt

De Correspondent publiceerde afgelopen woensdag een artikel met een podcast van de 17-jarige Sam: ‘Ga in deze aflevering van En NU luisteren! met Sam en de andere gymnasiasten in 5 vwo mee naar het Colosseum, waar ‘80k’ mensen in een ‘mokergrote arena’ bij elkaar kwamen om te kijken naar gladiatorengevechten. En kom erachter waarom Latijn en Grieks geen dode, maar levende talen zijn die – in ieder geval volgens meneer De Bruijn – goed van pas kunnen komen.’

De podcast is terug te luisteren via de website van De Correspondent.'Podcast: Sam (17) komt er in Rome achter wat je aan Grieks en Latijn hebt' has no comments

Geef als eerste commentaar hierop!

Wil je jouw gedachten delen?

Your email address will not be published.

Deze website is onderdeel van de Vereniging Classici Nederland en gerealiseerd door AdCon Online Marketing.