Grote Opdrachten: uw mening telt

Grote Opdrachten voor de vakken GLTC: uw mening telt

Wat hebben de klassieken onze samenleving te bieden? Hoe kunnen we zorgen dat in het gymnasiaal onderwijs, en daarbuiten, duidelijk wordt voor welke vragen we terecht kunnen bij de vakken Grieks en Latijn? Welke opdrachten krijgen deze vakken mee van de 21e eeuw?

Grote vragen, waar het VCN-volgteam zich de afgelopen maanden mee bezig heeft gehouden. In een poging daar antwoord op te geven stellen zij zeven Grote Opdrachten voor. Uw expertise en betrokkenheid kunnen daarbij helpen. De huidige Opdrachten zijn nog een concept; en het Volgteam staat open voor aanvullingen.

We nemen uw adviezen graag ter harte in de lopende enquête . Zo komen we tot Grote Opdrachten die breed gedragen worden. Tot 7 juli zijn de Grote Opdrachten open voor uw inbreng: we nodigen u graag uit uw mening te geven.


'Grote Opdrachten: uw mening telt' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Deze website is onderdeel van de Vereniging Classici Nederland en gerealiseerd door X11 Creatie.